Vi vil gjerne presenter nye produkter og her får du en liten innføring i hva Catagos Fir-Tech serie kan gjøre for hesten din.FIR TECH Healing

CATAGO FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høy kvalitet til økt velvære og restitusjon. Ideell til forebyggelse av skader, lindring av spente muskler, ømme ledd samt behandling av gamle og nye skader. FIR-Tech Healing brukes også til behandling av hester med ledd- eller seneproblemer og til eldre hester.
Overflatematerialet med innvevde keramiske partikler samt Synthermax fiberfyll gir FIR-Tech Healing serien den avanserte og dobbeltvirkende effekten, som oppvarmer muskler, sener og ledd. Dette gjør seriens produkter velegnede til bruk før og etter paddock, trening og konkurranse.
Det spesielt utviklede keramiske materialet omdanner og reflekterer hestens kroppsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, som trenger inn i vevet og utvider blodkarene. Varmestrålingen betyr økt blodsirkulasjon og tilførsel av oksygen til vevet, som gjør at spenninger, ømheter og inflammasjoner minskes, samtidig med at sene- og leddfunksjoner forbedres i de områder hvor FIR-Tech Healing produktene brukes.
FIR-Tech Healing produktene kan brukes og vaskes gang på gang uten at virkningen i materialet forsvinner.

Her ser dere de mest populære produktene til hest:Vi har tatt en prat med Ingrid Ølstad som er ambassadør for Catago. Hun har testet ut mange av Fir-Tech produktene og har dette og si:

"Jeg bruker både Catago Fir-Tech dekken,  schabrack og beinbelegg. Produktene har virkelig innfridd det de lover. Hestene blir raskere varme og restituerer bedre. I tillegg er passform og design helt topp. Jeg er fan:)" 

Ingrid Ølstad, Ølstad Dressage


Ønsker du tips og råd om bruk av på Fir-Tech produktene, priser eller du ønsker å bestille noe? Ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.

Gry

2020-01-23 13:42:16Nå er vi her igjen, det er snart jul! Jeg vil gjerne gi deg en smakebit av hva du finner i butikken akkurat nå. Kanskje du finner noen tips til en gave eller noe du ønsker deg selv.


Først og fremst må jeg skrive litt om ønskelistene vi har i butikken som har blitt en veldig hyggelig førjulstradisjon. Det hele begynte med at kundene ville jeg skulle huske hva de ønsket seg, men det ble litt mye å huske på så da ble det ønskelister. Vi går rundt i butikken du kan peke og jeg skriver, listene blir lagret her i butikken slik at venner og kjente kan komme og se hva du ønsker deg til jul hos Equip. Alle som skriver ønskeliste er med i trekningen av en julegave fra Equip, vi trekker en heldig 23/12.

Julegavetips til rytter:

Vi har så mye fint inne nå og det mest populære må jo være vinterkolleksjon til Kingsland. Fargene går i klassisk navy med innslag av blått, grønt og grått.

Hold deg varm på beina med støvler og sko fra Mountain Horse.

Luer og pannebånd alt er alltid en vinner:

Julegavetips til hest: Schabracker er alltid en populær julegave, og vi må vel trekke frem Gem serien til SD Design som vi fortsatt har noen igjen av.

Eller hva med noen nye belegg eller lendedekken:

'


Det er så mye jeg vil vise frem:)  Ta turen innom butikken eller nettbutikken og se hele utvalget. Vi sender ordre fra nettbutikken så raskt som mulig.Jeg gleder meg til førjulstiden og jeg står parat til å hjelpe deg med hva det måtte være og pakker gjerne inn pakkene for deg. Velkommen innom og skriv ønskeliste, kanskje det blir du som får en ekstra julegave i år?

Gry:)

2019-11-21 17:37:08

Nes Rideklubb er klubben som ligger nærmest vår butikk fyller 50 år i år! Og i den forbindelse inviterer klubben til jubileumstevne i dressur på Nes Ridesenter lørdag 1/6.

Vi har tatt en prat med arrangør Malin Prytz Sørlie og hun lover et stevne utenom det vanlige. Her er alle velkommen til en flott feiring, og ingen reiser tomhendt hjem da det blir delt ut flotte deltager sløyfer til alle deltagere. Det går klasser fra LC og opp til MB og det blir vinner dekken i alle klasser samt gavekort fra Equip.

Pr. dags dato er det hele 110 påmeldte, men det er plass til flere. Proppen finner du her: www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=18326

Meld dere på og bli med på festen!

Nes Rideklubb har stor fin utebane og konkurransene går på to baner. Oppvarming i ridehuset og på utebanen. Vi håper på like fint vær som på bilde.


Vi kommer med stevnebutikken på hjul og vil være der hele dagen med gode tilbud og nyheter. Er du så heldig å vinne gavekort kan du bruke det med en gang om du vil.


Vi håper du tar turen til Nes lørdag 1/6, enten det er med eller uten hest og både vi og Nes Rideklubb skal gjøre vårt beste for at dette blir en fest dag du sent vil glemme.

Vi ses:)

Gry


2019-05-13 13:55:08

Det er vår og det er kanskje på tide og fornye seg litt. Vi har nå fått inn vår/sommer kolleksjon til Kingsland i butikken og det er så mye fint! Her er det noe for en hver smak.

Her får du noen tips om hvordan du kan sette sammen til sporty freshe antrekk og selvfølgelig finner du alt i butikken og nettbutikken.

Tights kommer du ikke utenom denne sesongen og mer behagelig ridetights skal du lete lenge etter, den har en bred strikk i linningen og puster godt og du sitter som støpt med Silicon grep. Match den opp med micro fleece i den nydelige fargen pink carmine. 

Er du glad i blått? Lyse blå teknisk t-shirt som virkelig puster kan du matche med tights i lyse blå kontrast farger og blå fleece. Så praktisk for heste mennesker at fleecen er glatt på yttersiden så du slipper å få hele vinterpelsen i jakka.

Blir sommeren som i fjor? Ja da kan du trenge en riktig så fin stråhatt, ellers er det jo alltid praktisk å ha en skikkelig allværsjakke. Denne puster og er vanntett.

Sporty og pent på samme tid. Serie med genser, 3/4 bukse og singlet i nydelig kvalitet. Av med ridebukse og på med joggings, dette blir en av sommerens favoritter!


Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

Gry

2019-04-26 14:39:38

I går hadde vi hyggelig besøk av Christine fra De Niro Boots, Italienske  lærstøvler i super kvalitet og  i mange prisklasser. Her får du en liten smakebit De Niro`s bestselgende støvler.

S3312 Smooth Black: Støvel med snøring over risten, glidelås og elastik bak. Pris kr: 3150,-

S3312: Plain støvel i ru skinn Kr.2399,- og Salentino: I ru skinn med topp og detaljer i lakk. Kr. 3099,- Prisgunstige støvler i myk lærkvalitet, begge med snøring i front og glidelås med elastik bak.

Salento: Bestselgende sprangstøvel med håndlaget såle og mykt lær. Snøring i front og elastik og glidelås bak. Pris kr.4999,-

Rafaello: Dressur støvel med glidelås foran, høy bue og håndlaget såle. Lekker støvel. Pris kr. 6499,- (lakk kommer i tillegg)

Bellini: Dressurstøvel med glidelås på innsiden og høy bue. Denne modellen er smalere ved ankelen. Pris kr. 5999,- (standar uten lakk)

Det er så mange muligheter. Du kan designe din helt unike støvel. Først må du velge en modell, deretter kan du velge farge på støvelen eller deler av støvelen for eksempel skaft eller topp.

Du kan også legge til detaljer i forskjellige materialer for eksempel stener på buen.

Som dere ser er det et hav av muligheter og nå har dere fått en liten smakebit på hva som finnes. Dette er utrolig spennende å jobbe med og veldig gøy når en kunde tørr og velge litt utenom det vanlige. Kanskje du har en spesiell farge på kraven på stevnejakken som du kan matche med en detalje på støvelen? Eller hva med hjelmen din? kanskje du kan hente opp en farge eller materialet så støvel og hjelm matcher?

Velkommen innom hvis du har spørsmål og vi hjelper deg gjerne med ditt neste støvel par. Riktig god helg til dere alle.

Gry

2019-04-12 13:44:29