Nes Rideklubb er klubben som ligger nærmest vår butikk fyller 50 år i år! Og i den forbindelse inviterer klubben til jubileumstevne i dressur på Nes Ridesenter lørdag 1/6.

Vi har tatt en prat med arrangør Malin Prytz Sørlie og hun lover et stevne utenom det vanlige. Her er alle velkommen til en flott feiring, og ingen reiser tomhendt hjem da det blir delt ut flotte deltager sløyfer til alle deltagere. Det går klasser fra LC og opp til MB og det blir vinner dekken i alle klasser samt gavekort fra Equip.

Pr. dags dato er det hele 110 påmeldte, men det er plass til flere. Proppen finner du her: www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=18326

Meld dere på og bli med på festen!

Nes Rideklubb har stor fin utebane og konkurransene går på to baner. Oppvarming i ridehuset og på utebanen. Vi håper på like fint vær som på bilde.


Vi kommer med stevnebutikken på hjul og vil være der hele dagen med gode tilbud og nyheter. Er du så heldig å vinne gavekort kan du bruke det med en gang om du vil.


Vi håper du tar turen til Nes lørdag 1/6, enten det er med eller uten hest og både vi og Nes Rideklubb skal gjøre vårt beste for at dette blir en fest dag du sent vil glemme.

Vi ses:)

Gry


2019-05-13 13:55:08

Det er vår og det er kanskje på tide og fornye seg litt. Vi har nå fått inn vår/sommer kolleksjon til Kingsland i butikken og det er så mye fint! Her er det noe for en hver smak.

Her får du noen tips om hvordan du kan sette sammen til sporty freshe antrekk og selvfølgelig finner du alt i butikken og nettbutikken.

Tights kommer du ikke utenom denne sesongen og mer behagelig ridetights skal du lete lenge etter, den har en bred strikk i linningen og puster godt og du sitter som støpt med Silicon grep. Match den opp med micro fleece i den nydelige fargen pink carmine. 

Er du glad i blått? Lyse blå teknisk t-shirt som virkelig puster kan du matche med tights i lyse blå kontrast farger og blå fleece. Så praktisk for heste mennesker at fleecen er glatt på yttersiden så du slipper å få hele vinterpelsen i jakka.

Blir sommeren som i fjor? Ja da kan du trenge en riktig så fin stråhatt, ellers er det jo alltid praktisk å ha en skikkelig allværsjakke. Denne puster og er vanntett.

Sporty og pent på samme tid. Serie med genser, 3/4 bukse og singlet i nydelig kvalitet. Av med ridebukse og på med joggings, dette blir en av sommerens favoritter!


Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

Gry

2019-04-26 14:39:38

I går hadde vi hyggelig besøk av Christine fra De Niro Boots, Italienske  lærstøvler i super kvalitet og  i mange prisklasser. Her får du en liten smakebit De Niro`s bestselgende støvler.

S3312 Smooth Black: Støvel med snøring over risten, glidelås og elastik bak. Pris kr: 3150,-

S3312: Plain støvel i ru skinn Kr.2399,- og Salentino: I ru skinn med topp og detaljer i lakk. Kr. 3099,- Prisgunstige støvler i myk lærkvalitet, begge med snøring i front og glidelås med elastik bak.

Salento: Bestselgende sprangstøvel med håndlaget såle og mykt lær. Snøring i front og elastik og glidelås bak. Pris kr.4999,-

Rafaello: Dressur støvel med glidelås foran, høy bue og håndlaget såle. Lekker støvel. Pris kr. 6499,- (lakk kommer i tillegg)

Bellini: Dressurstøvel med glidelås på innsiden og høy bue. Denne modellen er smalere ved ankelen. Pris kr. 5999,- (standar uten lakk)

Det er så mange muligheter. Du kan designe din helt unike støvel. Først må du velge en modell, deretter kan du velge farge på støvelen eller deler av støvelen for eksempel skaft eller topp.

Du kan også legge til detaljer i forskjellige materialer for eksempel stener på buen.

Som dere ser er det et hav av muligheter og nå har dere fått en liten smakebit på hva som finnes. Dette er utrolig spennende å jobbe med og veldig gøy når en kunde tørr og velge litt utenom det vanlige. Kanskje du har en spesiell farge på kraven på stevnejakken som du kan matche med en detalje på støvelen? Eller hva med hjelmen din? kanskje du kan hente opp en farge eller materialet så støvel og hjelm matcher?

Velkommen innom hvis du har spørsmål og vi hjelper deg gjerne med ditt neste støvel par. Riktig god helg til dere alle.

Gry

2019-04-12 13:44:29