JulegavetipsNå er vi her igjen, det er snart jul! Jeg vil gjerne gi deg en smakebit av hva du finner i butikken akkurat nå. Kanskje du finner noen tips til en gave eller noe du ønsker deg selv.


Først og fremst må jeg skrive litt om ønskelistene vi har i butikken som har blitt en veldig hyggelig førjulstradisjon. Det hele begynte med at kundene ville jeg skulle huske hva de ønsket seg, men det ble litt mye å huske på så da ble det ønskelister. Vi går rundt i butikken du kan peke og jeg skriver, listene blir lagret her i butikken slik at venner og kjente kan komme og se hva du ønsker deg til jul hos Equip. Alle som skriver ønskeliste er med i trekningen av en julegave fra Equip, vi trekker en heldig 23/12.

Julegavetips til rytter:

Vi har så mye fint inne nå og det mest populære må jo være vinterkolleksjon til Kingsland. Fargene går i klassisk navy med innslag av blått, grønt og grått.

Hold deg varm på beina med støvler og sko fra Mountain Horse.

Luer og pannebånd alt er alltid en vinner:

Julegavetips til hest: Schabracker er alltid en populær julegave, og vi må vel trekke frem Gem serien til SD Design som vi fortsatt har noen igjen av.

Eller hva med noen nye belegg eller lendedekken:

'


Det er så mye jeg vil vise frem:)  Ta turen innom butikken eller nettbutikken og se hele utvalget. Vi sender ordre fra nettbutikken så raskt som mulig.Jeg gleder meg til førjulstiden og jeg står parat til å hjelpe deg med hva det måtte være og pakker gjerne inn pakkene for deg. Velkommen innom og skriv ønskeliste, kanskje det blir du som får en ekstra julegave i år?

Gry:)

2019-11-21 17:37:08