Sommer 2019

Det er vår og det er kanskje på tide og fornye seg litt. Vi har nå fått inn vår/sommer kolleksjon til Kingsland i butikken og det er så mye fint! Her er det noe for en hver smak.

Her får du noen tips om hvordan du kan sette sammen til sporty freshe antrekk og selvfølgelig finner du alt i butikken og nettbutikken.

Tights kommer du ikke utenom denne sesongen og mer behagelig ridetights skal du lete lenge etter, den har en bred strikk i linningen og puster godt og du sitter som støpt med Silicon grep. Match den opp med micro fleece i den nydelige fargen pink carmine. 

Er du glad i blått? Lyse blå teknisk t-shirt som virkelig puster kan du matche med tights i lyse blå kontrast farger og blå fleece. Så praktisk for heste mennesker at fleecen er glatt på yttersiden så du slipper å få hele vinterpelsen i jakka.

Blir sommeren som i fjor? Ja da kan du trenge en riktig så fin stråhatt, ellers er det jo alltid praktisk å ha en skikkelig allværsjakke. Denne puster og er vanntett.

Sporty og pent på samme tid. Serie med genser, 3/4 bukse og singlet i nydelig kvalitet. Av med ridebukse og på med joggings, dette blir en av sommerens favoritter!


Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

Gry

2019-04-26 14:39:38