Catago Fir-Tech

Vi vil gjerne presenter nye produkter og her får du en liten innføring i hva Catagos Fir-Tech serie kan gjøre for hesten din.FIR TECH Healing

CATAGO FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høy kvalitet til økt velvære og restitusjon. Ideell til forebyggelse av skader, lindring av spente muskler, ømme ledd samt behandling av gamle og nye skader. FIR-Tech Healing brukes også til behandling av hester med ledd- eller seneproblemer og til eldre hester.
Overflatematerialet med innvevde keramiske partikler samt Synthermax fiberfyll gir FIR-Tech Healing serien den avanserte og dobbeltvirkende effekten, som oppvarmer muskler, sener og ledd. Dette gjør seriens produkter velegnede til bruk før og etter paddock, trening og konkurranse.
Det spesielt utviklede keramiske materialet omdanner og reflekterer hestens kroppsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, som trenger inn i vevet og utvider blodkarene. Varmestrålingen betyr økt blodsirkulasjon og tilførsel av oksygen til vevet, som gjør at spenninger, ømheter og inflammasjoner minskes, samtidig med at sene- og leddfunksjoner forbedres i de områder hvor FIR-Tech Healing produktene brukes.
FIR-Tech Healing produktene kan brukes og vaskes gang på gang uten at virkningen i materialet forsvinner.

Her ser dere de mest populære produktene til hest:Vi har tatt en prat med Ingrid Ølstad som er ambassadør for Catago. Hun har testet ut mange av Fir-Tech produktene og har dette og si:

"Jeg bruker både Catago Fir-Tech dekken,  schabrack og beinbelegg. Produktene har virkelig innfridd det de lover. Hestene blir raskere varme og restituerer bedre. I tillegg er passform og design helt topp. Jeg er fan:)" 

Ingrid Ølstad, Ølstad Dressage


Ønsker du tips og råd om bruk av på Fir-Tech produktene, priser eller du ønsker å bestille noe? Ta kontakt med oss, vi er her for å hjelpe deg.

Gry

2020-01-23 13:42:16