Jubileumstevne i dressur 1/6 Nes Rideklubb

Nes Rideklubb er klubben som ligger nærmest vår butikk fyller 50 år i år! Og i den forbindelse inviterer klubben til jubileumstevne i dressur på Nes Ridesenter lørdag 1/6.

Vi har tatt en prat med arrangør Malin Prytz Sørlie og hun lover et stevne utenom det vanlige. Her er alle velkommen til en flott feiring, og ingen reiser tomhendt hjem da det blir delt ut flotte deltager sløyfer til alle deltagere. Det går klasser fra LC og opp til MB og det blir vinner dekken i alle klasser samt gavekort fra Equip.

Pr. dags dato er det hele 110 påmeldte, men det er plass til flere. Proppen finner du her: www.horsepro.no/index.php?r=show/event/event&eventId=18326

Meld dere på og bli med på festen!

Nes Rideklubb har stor fin utebane og konkurransene går på to baner. Oppvarming i ridehuset og på utebanen. Vi håper på like fint vær som på bilde.


Vi kommer med stevnebutikken på hjul og vil være der hele dagen med gode tilbud og nyheter. Er du så heldig å vinne gavekort kan du bruke det med en gang om du vil.


Vi håper du tar turen til Nes lørdag 1/6, enten det er med eller uten hest og både vi og Nes Rideklubb skal gjøre vårt beste for at dette blir en fest dag du sent vil glemme.

Vi ses:)

Gry


2019-05-13 13:55:08