De Niro Boots

I går hadde vi hyggelig besøk av Christine fra De Niro Boots, Italienske  lærstøvler i super kvalitet og  i mange prisklasser. Her får du en liten smakebit De Niro`s bestselgende støvler.

S3312 Smooth Black: Støvel med snøring over risten, glidelås og elastik bak. Pris kr: 3150,-

S3312: Plain støvel i ru skinn Kr.2399,- og Salentino: I ru skinn med topp og detaljer i lakk. Kr. 3099,- Prisgunstige støvler i myk lærkvalitet, begge med snøring i front og glidelås med elastik bak.

Salento: Bestselgende sprangstøvel med håndlaget såle og mykt lær. Snøring i front og elastik og glidelås bak. Pris kr.4999,-

Rafaello: Dressur støvel med glidelås foran, høy bue og håndlaget såle. Lekker støvel. Pris kr. 6499,- (lakk kommer i tillegg)

Bellini: Dressurstøvel med glidelås på innsiden og høy bue. Denne modellen er smalere ved ankelen. Pris kr. 5999,- (standar uten lakk)

Det er så mange muligheter. Du kan designe din helt unike støvel. Først må du velge en modell, deretter kan du velge farge på støvelen eller deler av støvelen for eksempel skaft eller topp.

Du kan også legge til detaljer i forskjellige materialer for eksempel stener på buen.

Som dere ser er det et hav av muligheter og nå har dere fått en liten smakebit på hva som finnes. Dette er utrolig spennende å jobbe med og veldig gøy når en kunde tørr og velge litt utenom det vanlige. Kanskje du har en spesiell farge på kraven på stevnejakken som du kan matche med en detalje på støvelen? Eller hva med hjelmen din? kanskje du kan hente opp en farge eller materialet så støvel og hjelm matcher?

Velkommen innom hvis du har spørsmål og vi hjelper deg gjerne med ditt neste støvel par. Riktig god helg til dere alle.

Gry

2019-04-12 13:44:29